Vanhentunut internetselain
Käytössäsi on vanhentunut internetselain, jota tämä sivusto ei tue. Ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon, esim. Google Chrome tai Mozilla Firefox.

Tutustu Omat sivut -palvelun etuihin!

  • Reseptit
  • Erityistarjoukset
  • Tilaushistoria
  • Omat suosikit
  • Toista tilaus

Tyytyväisyystakuu

Safe e-commerce

Lensway haluaa suojata yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, miten yritys kerää ja käyttää henkilötietojasi. Kerromme myös oikeutesi ja miten käytät niitä. Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, jos sinulla on yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyviä kysymyksiä.

Käyttämällä Lenswayn palveluja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen, että käsittelemme tietojasi. Hyväksyt myös sen, että yritys viestii sekä sähköisesti että postitse lähettääkseen tietoa sinulle. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen kuin käytät palvelujamme tai ostat tuotteitamme.

Palveluiden tarjoamiseksi ja tuotteiden toimittamiseksi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi alla olevan selostuksen mukaisesti. Teemme sen erittäin huolellisesti.

Mitä tietoja keräämme?

Tiedot, jotka olet luovuttanut meille./strong> Voit luovuttaa meille tietoa suoraan tai epäsuorasti monilla eri tavoilla, esim. kun teet tilauksen sivustomme kautta, otat meihin yhteyttä, käytät asiakasportaaliamme tai jotain muuta palvelua, johon annat henkilötietosi. Kyseessä voi olla:


  • Henkilö- tai yhteystiedot: Nimi, syntymäaika, henkilötunnus, titteli, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.
  • Tietoa tuotteista tai palveluista: Tarkempia tietoja ostamistasi tuotteista. Ostamasi tuotteet ja niiden määrä ja kuinka paljon maksoit
  • • Lisätietoa piilolinssimääräyksestäsi
  • • Maksutapa ja maksun tila
  • • Toimitustapa
  • • Alennus- ja kampanjakoodit, antamasi viittaukset ystäviin ja heidän tietoihinsa
  • Taloudelliset tiedot: Oikean palvelutason tarjoamiseksi maksupalvelujen tarjoajamme kerää tietoa mm. tuloistasi, mahdollisista luottositoumuksista, maksuhäiriömerkinnöistä ja aikaisemmin myönnetyistä luotoista. Näitä tietoja ei välitetä eikä anneta muulla tavoin yrityksen käyttöön.
  • Tietoa sinun ja yrityksen välisestä yhteydenpidosta: Miten käytät palvelujamme, mm. reaktioajat sivuilla, latausvirheet, tulo- ja poistumistavat sekä toimitusilmoitukset, kun otamme sinuun yhteyttä.
  • Tietoa laitteista: Esim. IP-osoite, kieliasetukset, selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä sekä näytön resoluutio.
  • Maantieteelliset tietosi: Paikkatietosi

Luovuttamiasi tietoja, kuten esimerkiksi tietoja tuotteista ja palveluista sekä taloudellisia tietojasi tarvitaan yleisesti sopimussuhteen solmimiseen, kun taas muita keräämiämme tietoja tarvitaan muihin tarkoituksiin alla ilmoitetulla tavalla.

Mitä teemme tiedoillasi?

Tarjoamme, toteutamme ja parannamme tuotteitamme ja palvelujamme. Kaikkia tietoja käytetään yhtiön tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen ja parantamiseen. Yhtiö käsittelee henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten ja seuraavin oikeudellisin perustein:


Käsittelyn tarkoitus Oikeudellinen peruste käsittelylle (miksi tietojen käsittely on tarpeen) Automaattinen päätös (Kyllä/Ei)
Identiteettisi sekä henkilö- ja yhteystietojesi varmistamiseen. Sopimuksen mukaisten velvoitteiden noudattaminen Kyllä
Maksujen ja asiakassuhteen hallintaan, ts. toteuttamaan velvoitteemme, jotka perustuvat sovittuun sopimukseen ja tarjoamaan sinulle haluamasi tiedot, tuotteet ja palvelut. Sopimuksen mukaisten velvoitteiden noudattaminen Kyllä
Asiakasanalyyseihin, yhtiön palveluiden ja tarjottavien tuotteiden hallintaan, sekä sisäiseen käyttöön kuten vianetsintään, datan analysointiin, testaukseen, tutkimukseen ja tilastojen laadintaan. Sopimuksen mukaisten velvoitteidemme noudattaminen ja laillisten intressien saavuttaminen Kyllä
Varmistamaan, että sisältö esitetään sinulle ja laitteillesi mahdollisimman tehokkaasti. Sopimuksen mukaisten velvoitteiden noudattaminen Kyllä
Yhtiön palveluiden väärinkäytösten estämiseen osana pyrkimystämme pitää palvelumme turvallisina. Sopimuksen mukaisten velvoitteidemme ja voimassa olevan lain noudattaminen Kyllä
Riskianalyysien suorittamiseen, petosten ehkäisyyn ja riskienhallintaan. Voimassa olevan lain noudattaminen ja laillisten intressien saavuttaminen Kyllä
Palveluidemme ja tuotteidemme parantamiseen, yhtiön kehittämiseen, petosten minimoimiseen, uusien tuotteiden ja toimintojen kehittämiseen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tutkimiseen. Laillisten intressien saavuttaminen Ei
Voimassa olevan lain, mm. kirjanpitolain noudattamiseksi. Voimassa olevan lain noudattaminen Ei

Viestintä kanssasi

Yritys voi käyttää tietojasi asianmukaisten tietojen välittämiseen, jotka koskevat käytettyjä tai vastaavia tuotteita, tehdäkseen palveluja ja tuotteita koskevia asiakastyytyväisyyskyselyjä (esim. kun olet ollut yhteydessä asiakaspalveluumme) sähköisesti, postitse tai puhelimitse. Lähetä sähköpostiviesti yritykselle, jos et halua saada yhteydenottoja.

Kenen kanssa voimme jakaa tietosi?

Voimme luovuttaa tietojasi tai jakaa niitä kaikille Essilor International -konserniin kuuluville yrityksille alla olevien tietojen mukaan. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin, laillisiin, teknisiin ja järjestöllisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja että tietosi suojataan asianmukaisesti, kun ne luovutetaan tai jaetaan kolmansille osapuolille.

Maksupalvelujen toimittajat

Yritys voi maksupalvelujen tarjoamista varten jakaa henkilötietojasi maksupalvelujen tarjoajalle, logistiikkakumppanille ja markkinointiviestinnän toimittajalle (mukaan lukien sosiaalinen media). Maksupalvelujen tarjoajalle jaettuja tietoja käsitellään maksupalvelujen tarjoajan tietosuojakäytännön mukaisesti.

Viranomaiset

Yritys voi luovuttaa vaadittuja tietoja viranomaisille, kuten poliisille, verottajalle ja muille viranomaisille, jos laki niin vaatii tai annat sille suostumuksesi..

Mitä EMME tee henkilötiedoillasi?

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Missä säilytämme henkilötietojasi?

Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU:n/ETA:n sisällä. Tietyissä tapauksissa tietoja voidaan siirtää EU:n/ETA:n ulkopuolelle ja niitä käsittelee Essilor International -konserniin kuuluvat yritykset, toimittajamme tai alihankkijamme. Koska yhtiö on vakaasti päättänyt suojata tietosi, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin, laillisiin, teknisiin ja järjestöllisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja että ne suojataan asianmukaisesti niin, että suojauksen taso vastaa vähintään suojauksen tasoa EU:n/ETA:n sisällä. Kun henkilötietoja siirretään ja käsitellään EU:n/ETA:n ulkopuolella, sovellamme tietyissä tapauksissa suojaustoimenpiteenä EU-komission ns. vakiolausekkeita. Jos haluat kopion näistä vakiolausekkeista, ota yhteyttä meihin alla olevista yhteystiedoista.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi ja juridisten vaatimusten täyttämiseksi. Jos säilytämme tietojasi muuhun kuin sopimusvelvoitteitamme varten, esim. kirjanpitoa tai markkinointia varten, säilytämme tietoja niin kauan kuin laki vaatii ja/tai edellyttää kyseistä tarkoitusta varten. Säilytämme tietoja korkeintaan 5 vuotta.


  • Oikeutesi tarkastaa, korjata ja poistaa tietojasi.
  • Oikeus tarkastaa tietosi. Jos haluat tarkastaa mitä tietoja meillä on sinusta, voit pyytää rekisteritulosteen. Rekisterituloste on ilmainen. Mikäli käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan ja olet itse luovuttanut meille nämä henkilötiedot, sinulla on oikeus saada ne yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavassa muodossa ja sinulla on oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
  • • Oikeus korjaukseen. Sinulla on oikeus korjata virheelliset tai puutteelliset tietosi.
  • • Oikeus poistaa tiedot ("oikeus tulla unohdetuksi"). Kun henkilötietojasi ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin, sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietosi poistetaan. Tietyt lakisääteiset velvoitteet estävät meitä poistamasta kaikkia tietoja välittömästi. Nämä velvoitteet perustuvat kirjanpito- ja verolakiin sekä kuluttajalainsäädäntöön. Estämme silloin tietojen käyttämisen mihinkään muuhun kuin lakien määräämään käyttötarkoitukseen.

Oikeus valittaa tietosuojavaltuutetulle?

Jos olet tyytymätön siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa siitä tietosuojavaltuutetulle.

Tietoa evästeistä

Yrityksen sivusto käyttää niin kutsuttuja evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi ja joka sisältää tietoa, jota käytetään sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. Voit estää evästeet selaimesi asetuksissa, mutta sivusto ei silloin toimi optimaalisesti ja sisäänkirjautumisessa voi olla ongelmia.

  • Selaimen tyyppi
  • Käyttöjärjestelmä
  • Mobiililaitteen tiedot
  • IP-osoite
  • Millä sivuilla olet vieraillut
  • Kuinka pitkään käytät sivustoamme
  • Milloin kävit viimeksi sivustollamme
  • Referenssit (mistä siirryit sivustolle)

Evästeiden poistaminen käytöstä selaimestasi käy nopeasti. Alla on ohjeet yleisimpiin selaimiin:

Lensway.fi sallii myös kolmannen osapuolen evästeet, kuten Google-mainokset ja affiliate-sisällön. Näitä käytetään pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Käyttötapojen analysointi sivuston rakenteen ja sisällön kehittämiseksi ja parantamiseksi
  • Sivuston sisällön ja rakenteen testaaminen käyttökokemuksen parantamiseksi
  • Käyttäjien toimien jäljittäminen sivuston eri versioissa
  • Markkinointi

Kolmannen osapuolen evästeet ovat kolmansien osapuolien asettamia ja käyttämiä. Lisätietoja saa kunkin yrityksen evästekäytännöstä.

Käyttämällä Lensway.fi-sivustoa hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Voit poistaa yksittäisiä evästeitä tai ottaa evästeet pois käytöstä Lensway.fi-osoitteessa milloin tahansa.

Jos sinulla on kysyttävää yleisestä tietosuoja-asetuksesta tai tietosuojakäytännöstämme, tai haluat ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lensway.fi tai puhelimitse numeroon 0800 - 11 33 55.